Emprèn amb
nosaltres

Ca-nyera vol ser un espai de treball obert, col·laboratiu i comunitari, on les sinèrgies entre projectes d’emprenedoria i empreses puguin millorar el creixement i competitivitat de les mateixes. Aquestes sinèrgies es promouran des de la dinamització d’activitats, presentacions, workshops o experiències compartides.

El coworking és un sector en auge. Amb un creixement anual mitjà del 24%, hi ha més de 14.000 espais d’aquest tipus a tot el món i més d’1.200.000 de professionals que hi treballen. Aquests permeten als seus usuaris l’oportunitat de compartir les despeses d’un lloc de treball, treballant en companyia d’altres professionals amb qui poden desenvolupar projectes comuns.

Un 71% de coworkers col·laboren d’alguna manera amb la resta d’usuaris del seu l’espai. El coworking és quelcom més que compartir un espai de treball d’una forma més econòmica: generen comunitat i esdevenen espais de transformació. En els darrers tres anys, han augmentat un 16% les persones ateses pel servei d’emprenedoria de DinàmiG que han creat una empresa en un sector propici per instal·lar-se en un coworking.

Els Ca-nyerus

La comunitat Ca-nyera forma un ecositema de persones il·lusionades amb la seva feina, innovadores, creatives i obertes a noves experiències. 

DinàmiG

Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa

SYNERGIE

Empresa de Treball Temporal

ATAC PM

Construcció Racional

El Petit Format

El Festival de teatre d’Olot

Estratosfèrics

Projecte solidari

Iternatura

Turismo Transmedia

Goita! Audiovisuals

Productora audiovisual

Dezain architects

Healthy and Sustainable Design and Architecture Studio

.